Zie het vooral als een kans op persoonlijke groei!

Mijn missie als loopbaancoach

Mijn naam is Manon Smit. Wil je weten wat mijn missie is als loopbaancoach? Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om klem te zitten in een loopbaan pad waarvan je voelt dat het niet bij je past. De onzekerheid die dat met zich meebrengt. Ik ben zelf ook, door middel van o.a. coaching, op zoek gegaan naar mijn eigen drijfveren, talenten en patronen en werk dat uitdrukking geeft aan wie ik ben en wat ik voor anderen kan betekenen.

Geïnspireerd door deze zoektocht, besloot ik me te ontwikkelen tot professioneel coach. Ik heb de opleiding Professioneel Coach voor teams en individuen bij de Coachboulevard met succes afgerond. Nu begeleid ik mensen bij loopbaanvragen en vragen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap en zingeving, zodat ze zichzelf kunnen zijn en (weer) gelukkig zijn met hun werk. Dat is mijn missie met Smart Habits: jou begeleiden zodat je vanuit diep innerlijk vertrouwen, eigen kracht en talent invulling kan geven aan je werk en leven.

In mijn praktijk maak ik o.a. gebruik van NLP, Transactionele Analyse, systemisch werk, loslaat technieken en je levensloop. Daarbij heb ik, als ervaren HR en recruitment professional, een gedegen kennis van de arbeidsmarkt en werving & selectieprocessen bij organisaties.

Ik blijf mezelf ontwikkelen in mijn vakgebied door middel van opleidingen, trainingen en intervisie. Daarnaast ben ik als beroepsprofessional aangesloten bij de NOBCO en NOLOC.

…………..