Gratis loopbaancoaching en -advies via NL leert door!

Inmiddels zijn alle beschikbare plekken van de 2e ronde (1 december jl.) op. Mogelijk komt er nog een 3e ronde in het nieuwe jaar. Meld je daarom alvast aan voor de wachtlijst, of neem contact op voor meer informatie.

Ben je ouder dan 18 jaar en vraag je je wel eens af hoe jouw huidige of toekomstige werk er de komende jaren uit zal zien? En of jouw vak eigenlijk over een aantal jaren nog bestaat? Zoals de arbeidsmarkt verandert, veranderen natuurlijk jouw wensen ook, passend bij de levensfase waarin je zit. Kun jij je huidige werk wel volhouden tot de nieuwe AOW leeftijd? Wat heb jij nodig om vitaal en met plezier en voldoening te blijven werken? Zou je misschien nog iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Wat is het Ontwikkeladvies NL leert door?

Dit is een kort en krachtig persoonlijk coachprogramma waarin je met een professionele loopbaanadviseur/coach over dit soort vragen nadenkt en een plan maakt voor jouw toekomst. Je hebt twee individuele gesprekken van 2 uur, waarin we heel praktisch aan de slag gaan. Dit kun je zelf in gang zetten en niet via je werk(gever) en is zonder verplichtingen van jouw kant. Het resultaat van het advies is een praktisch persoonlijk ontwikkelplan. Jij weet welke stappen je kunt zetten om de volgende fase in loopbaan vorm te geven.

Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Waar sta ik nu in mijn loopbaan en hoe is mijn huidige arbeidsmarktpositie?
  • Wat zijn mijn competenties, drijfveren, waarden en ontwikkelpunten?
  • Waar krijg ik energie van en wat heb ik nodig om vitaal te blijven?
  • Wat wil ik in de toekomst met mijn loopbaan?
  • Wat heb ik te doen om dit toekomstbeeld te realiseren?
loopbaan & talentcoach ijsselstein

Meer weten?

Wil je meer weten over deze regeling? Kijk dan op de website van het ministerie.

Gun jezelf deze gratis loopbaan APK

Vanaf 1 augustus 2020 geeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid iedereen van 18 jaar en ouder de mogelijkheid gratis een Ontwikkeladvies te krijgen ter waarde van €700.

Je hebt geen toestemming van je werkgever nodig en je hoeft zelf niets voor de subsidieaanvraag te doen. Dat regel ik voor je.

De enige voorwaarden waar je aan moet voldoen:

  • je bent 18 jaar of ouder
  • je bent nog niet met pensioen

Heb je interesse?

Wil jij de regie over je loopbaan in eigen hand houden? Meld je hieronder aan, dan gaan we samen op pad!

Ben je werkgever en wil je dit kosteloos aanbieden aan je medewerkers?

Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheden te bespreken hoe we dit in gang kunnen zetten voor de medewerkers die onder deze doelgroep vallen.